Umahro Cadogan

TV-vært og sundhedens mastermind - spis dig rask

Umahro er ernæringseksperten i TV2-programmet “Kan man spise sig rask?”. Du kender ham som sundhedsekspert, foredragsholder, bestseller forfatter, TV-vært og rådgiver af verdens top performere indenfor både erhvervsliv og sport.

Du kender Umahro fra TV eller fra hans bestseller bøger. Han er sundhedseksperten, der spiste sig selv rask og han har dedikeret sit liv til at hjælpe andre med at opnå al den sundhed og vitalitet, de ønsker og fortjener.

Han har hjulpet tusindvis af mennesker i 1-til-1 konsultationer siden årtusindeskiftet og hundredetusinder via kurser, foredrag og workshops herhjemme og i udlandet.

Firmaer og organisationer i hele verden har nydt godt af Umahros hjælp med sundhedsprogrammer, kantineændringer, peak performance programmer for ledere og nøglepersoner og gennemgribende forankring af sundhed i organisationen.

Umahro er tæt ved at have solgt 500.000 bøger på dansk og engelsk, hvoraf *Køkkenrevolution-serien” nok er de mest kendte.

Alle foredrag med Umahro tilpasses til målgruppen – om det er en efterskole, en gruppe topledere eller videnskabsfolk. Han er nemlig emminent til at gøre sundhed og ernæring forståeligt, inspirerende, sjovt og konkret, uanset hvem målgruppen er.

Energi nu og sundhed bagefter

Få opskriften på den kost og livsstil, der giver dig energi og glæde her og nu og sundhed på den lange bane. Det er slet ikke så kompliceret, hvad der skal til, til gengæld skal du gøre det.
Umahro forklarer hvad du skal spise, hvordan du skal motionere og bevæge dig og leve, for at være sund. Ikke sund på den kedelige måde med askese og afsavn, men sund på den måde, hvor du kan mærke det lige her og nu i form af mere energi og glæde. Og med plads til udskejelser i ny og næ.

I løbet af foredraget får Umahro også lagt en masse af de unødvendige sundhedsmyter der er om mad og træning i graven, så publikum lærer, hvad de ikke skal spilde tiden på.

Fra usund til sund

Bliv sundere uden fanatisme og med udgangspunkt i dig og din hverdag fremfor at du skal presses til følge den nyeste kur eller det nyeste træningsprogram. Find frem til, hvad du kan gøre med kost, motion og bevægelse, søvn og stress, for at blive sundere, end du er nu. Trin for trin og i et tempo, hvor du kan være med, så ændringerne bliver varige. Du bliver inspireret til at lave de ændringer, der ligger lige til dit højreben, men har en enorm sundhedsværdi for dig. Effekterne er ikke kun en lavere risiko for velfærdssygdomme på lang sigt, men også mere energi, vitalitet og velvære lige her og nu!

Fra syg til rask

Kan man spise og leve sig rask, selvom der er svær eller kronisk sygdom? Nogle gange er svaret ja. Andre gange kan man ikke blive rask, men i hvert fald få det meget bedre gennem ændret kost og levevis, selvom man er syg. Lær hvordan du selv kan påvirke sygdom, ved at ændre på kost, motion og levevis. Umahro har spist sig selv rask og hjælper folk med at bruge mad og livsstil som medicin hver eneste uge. Så han er om nogen, den der har et godt bud på, hvad der virker.

Foredrag

Energi nu og sundhed bagefter
Fra usund til sund
Fra syg til rask