Tina M.-L. Campbell

Livsglæde på trods - blomstrer mod alle odds

Tina Campbell er forfatter, uddannet coach og foredragsholder, og hun fortæller sin egen historie: Om, hvordan man kommer op at stå igen, selvom livet slår een ud. Både psykisk, men også fysisk – hun har nemlig et fysisk handicap, så hun sidder i kørestol. Det har hun gjort det meste af sit liv, da hun som 2-årig fik konstateret invaliderende gigt. Derudover har hun en barndom fyldt med vold, druk og mobning, og som 27-årig fik hun at vide, at hun skulle dø indenfor en måned. Men hun overlevede, og lever og ånder i dag for at inspirere andre til at rejse sig igen, når de bliver slået ud!

Tina har flere år som foredragsholder på bagen, og hun tilrettelægger sit foredrag til det publikum, der lytter.

Når Tina står foran en gruppe mennesker er hun fyldt med power, nærvær, godt humør og jokes, og når man har været til et foredrag med hende, så vender publikums mundvige altid opad.

Hun har holdt foredrag mange steder: På Aalborg Universitet, menighedsråde, kommunale institutioner, krisecentre, Lions Club, UCN, højskoler. Hun kan holde foredrag for unge og gamle, for danske og for udenlandske (Tina er gift med en skotte), for store og små forsamlinger. Hun er nem at arbejde sammen med og yderst professionel.

Hvordan skal man rejse sig igen, når livet har slået en ud? En inspirerende og utrolig historie om at vælge lyset frem for mørket!

Jeg er blevet slået ud mange gange i mit liv og fået at vide, at jeg ikke var god nok - men i dag blomstrer jeg, og jeg vil gerne inspirere dig til at leve op til dit fulde potentiale, og at du skal elske dig selv for den, du er!

Som 2-årig fik jeg konstateret invaliderende gigt og skulle acceptere et liv med handicap. Min mor var selv invalid, min far drak, var misbruger og voldelig, og det var på mange måder en elendig barndom. Som ung blev jeg mobbet, der skete forfærdelige overgreb, og hele min histories nedtur kulminerer, da jeg i november 1999 får at vide, at jeg ikke overlever årtusindskiftet. Jeg er kun 27 år gammel, men jeg har AIDS i udbrud. Jeg bliver terminalpatient og det hele ser ret sort ud! Jeg overlevede - men jeg anede ikke, hvad jeg overlevede for. Hvordan ville jeg nogensinde kunne snyde nogen til at skulle elske mig? Ikke nok med, at min krop med gigten var anderledes end normen, nu havde jeg også HIV. Det var mørkt.

Men her vender min historie også. For i dag har jeg mand og børn, mit eget, socialøkonomiske firma og et liv, der er meget bedre, end jeg turde drømme om! Og jeg vil så gerne inspirere andre. Så de kan komme op at stå igen, når livet har slået dem ud. Ligesom mig selv. Man kan aldrig kontrollere, hvad fremtiden bringer af - men man kan lære at rejse sig igen, og så bliver det hele lidt nemmere!

Til dig, der brænder for at hjælpe udsatte, fysisk eller psykisk syge borgere! Her har du mulighed for at komme bag om borgeren, der har brug for din hjælp

Da jeg voksede op stolede jeg ikke på "dem fra det offentlige" - som jeg ellers var ret afhængig af, på grund af mit fysiske handicap, min gigtdiagnose, jeg fik som 2-årig. Min far havde fortalt mig, at det offentlige ikke ville noget godt, så derfor fortalte jeg ikke om noget af alt det, der foregik derhjemme. Om volden, alkoholen, hashen. Jeg havde i mange år svært ved at tale om, hvor svært det var at være fysisk svækket på grund af min invaliderende gigt. Om mobningen og overgrebene. Eller da jeg fik at vide, jeg skulle dø af AIDS, da jeg var 27 år. Min far havde plantet en dyb mistillid til alle fra det offentlige indeni mig.

Heldigvis blev jeg ældre og klogere, og jeg har i dag fundet ud af, at ved en god dialog og ved at nedbryde tabuer kan man komme langt! Jeg er et mælkebøttebarn, en mønsterbryder, der vokser op og blomstrer på trods af omstændighederne - og jeg er klar til at fortælle min historie nu. For jeg blomstrer og har mere end jeg turde drømme om. Jeg har dejlig familie, arbejdet som karrierevejleder på Aalborg Universitet i 12 år, jeg er uddannet coach, foredragsholder og forfatter.

I min Facebookgruppe, Den gode dialog mellem socialrådgiver og borger, giver jeg råd til, hvordan man skal gribe mødet med den udsatte eller den fysisk handicappede eller psykisk syge an. Så brænder du for at hjælpe, så book et foredrag med mig, hvor jeg tager udgangspunkt i min egen historie og kommer med fif og indblik i, hvordan det er at stå på den anden side i mødet mellem sundhedsprofessionel og borger!

Hvordan skaber man motivation hos sine ansatte? Få et motiverende foredrag fyldt med livsglæde og gå-på-mod til dine ansatte!

I mit motivationsoplæg bruger jeg min erfaring fra min fortid og uddannelse som coach. Jeg har en stor og smilende personlighed, og jeg er her for at få DIG til at leve DIT liv og finde livsglæde på trods af de omstændigheder, der måske er omkring dig. Det handler om optimisme, stædighed og gå-på-mod, og disse ting skal du have fat i hos dine medarbejdere!

Jeg har selv måttet finde motivationen hver evig eneste dag. Som to-årig fik jeg konstateret invaliderende gigt og et liv i kørestol, min far drak og var voldelig, min mor var selv invalid. Jeg blev mobbet og fik som 27-åris at vide, at jeg ville dø indenfor to måneder fordi jeg havde flere slags livstruende AIDS i udbrud. Jeg overlevede, men jeg havde svært ved at se, hvad jeg overlevede for. I dag er jeg 45, har mand, børn, egen virksomhed, 12 års arbejde på universitet, udgivet selvbiografi og har mere end jeg turde drømme om!

Til dette foredrag vil du høre mig fortælle om at finde styrke i mig selv, få det meste ud af mit liv, og hvordan jeg fandt motivation og styrke til at udleve mine drømme. Herudover vil jeg komme med gode råd til, hvordan DU og dine medarbejdere bliver mere motiverede. På den måde vil du bedre kunne motivere dine medarbejdere til at nå deres drømme - og det vil skrue op for medarbejdernes arbejdsglæde!

Foredrag

Hvordan skal man rejse sig igen, når livet har slået en ud? En inspirerende og utrolig historie om at vælge lyset frem for mørket!
Til dig, der brænder for at hjælpe udsatte, fysisk eller psykisk syge borgere! Her har du mulighed for at komme bag om borgeren, der har brug for din hjælp
Hvordan skaber man motivation hos sine ansatte? Få et motiverende foredrag fyldt med livsglæde og gå-på-mod til dine ansatte!