Steen Holm Iversen

Viljen er vejen

Steen Holm Iversen er 54 år, officer, krigsveteran, medlem af Varde byråd og folketingskandidat.

I 2011 afgjorde arbejdsskadestyrelsen Steen Holm Iversens sag efter 4 års undersøgelser. Afgørelsen afsluttede karrieren i forsvaret og fremtvang en proces, der reelt havde været undervejs i flere år, der gennemtvang et fuldstændigt og 180 graders skift i tilværelsens fokus og indhold.

 

 

 

.

Tilbage til livet.....skab nyt indhold i din tilværelse

Hvad får en officer og krigsveteran til at gå ind i politik? Hvilke livsbegivenheder førte til det karriereskifte, var det frivilligt eller tvunget, og hvordan bygger man en ny tilværelse op når det viser sig at det ikke længere er muligt at bygge videre på den karriere der ellers var blevet vejen i livet.
Hør et inspirerende foredrag og hvordan man kan bygge livet og tilværelsen op igen, når det fra den ene dag til den anden, rives fra hinanden af afgørelser og begivenheder man ikke selv er herre over eller har indflydelse på.
Hør den hudløs ærlige historie om vejen ned, men ikke mindst om vejen op og tilbage - om de udfordringer, de fordomme og den usagte tvivl der møder en som menneske, når man vælger at åbne op for en virkelighed der kan ramme os alle, når livet pludselig vender på en tallerken.

Foredrag

Tilbage til livet.....skab nyt indhold i din tilværelse