Per Ryt-Hansen

Spring over hvor gærdet er sjovest!

Per Ryt-Hansen, leder af kursusvirksomheden humor.dk – Trivsel · Ledelse · Innovation. Tidligere lektor ved forskellige videregående uddannelser herunder ved Institut for Idræt, KU. Har studeret humor hele sit liv – som privat lidenskab og som fagligt emne siden 2001. Kurser og foredrag for  Bagmandspolitiet, Vestas A/S, SAS, TDC, NOVO, Lundbeck, Danske Bank, ledergrupper, ministerier, forvaltninger, hospitaler, universiteter m. fl. Konsulentopgaver for bl.a. DRTV, P1 og NRK/Norsk TV og film i Norge, hvor der er et kolossalt marked for humor! Har givet et halv hunderede interviews.
Indehaver af 1,30 m lang original Storm Petersen-litteratur og har udgivet forskellige plakater – senest plakaten: Svuppere fra den halve verden og egnsdele i Danmark.

 

Humor og arbejdsglæde

Faglig substans, kursuseffekt og garanteret regelmæssig latter!
Humor skaber kontakt, får sagerne til at glide, løfter stemningen på arbejdspladsen og skaber fællesskab. Den skæve vinkel på hverdagens rimelige og urimelige hændelser giver forløsning og energi, og kan redde situationen lige nu.
Spring over hvor gærdet er sjovest og få en alvorlig indføring i humor som individuel og fælles strategi når forandringer og spidsbelastninger opleves flere gange på en uge!
Fænomenerne humor og optimisme præsenteres gennem faglige teorier, tanker, banale sandheder og uhæmmede påstande. Konkrete eksempler på humor på arbejdspladsen lægges frem.

Innovation og idegenerende metoder samt humorteambuilding kan integreres i undervisningen.

Humor i ledelse og ledelse i humor

Med kompetent brug af humor skaber lederen gennemslagskraft, sympati og rammer for trivsel, kreativitet og innovation.
Kurset tager udgangspunkt i en undersøgelse af ledere, der lykkes med humor, og vi fremlægger ideer til både spontan og planlagt kommunikation med humor.
Bevar din integritet og styrk selvironien. Men styrk også jeres ledernetværk med dette kursus fuld af faglighed og fælles latter.

SHUBIDUA-Quiz! Sjov, spænding og spøjse opgaver, siddende og stående fællessang sang.

I samarbejde med Jørgen Thorup, keyboardspiller i SHUBIDUA. Sammenhold og stemning – så taget letter – Et vildt engagerende og forførende personalearrangement! Vi tilpasser arrangementet til lejligheden: sommerfest, jul, fødselsdag, fusion, kick off. Alle synger de populæreste shubiduasange. Quizspørgsmål mellem hver sang – og utraditionelle opgaver til stort bifald! Keyboard, guitar, kazoo og originale lydspor Præmier undervejs og præmier til vinderholdet. Op til 200 deltagere, som deles ind i hold

Foredrag

Humor og arbejdsglæde
Humor i ledelse og ledelse i humor
SHUBIDUA-Quiz! Sjov, spænding og spøjse opgaver, siddende og stående fællessang sang.