Marco Germinario

A magic journey through science

Jeg har en kandidatgrad i atomfysik fra Niels Bohr Instituttet, har studeret fotografi på fotoskolen Fatamorgana, Musikvidenskab på København Universitet og fimskrivning på Tisch School of Art (New York University).
Jeg har arbejdet som fotograf og journalist og har derudover stiftet en non profit organisation samt en start up, der arrangerer et hav af forskellige kreative projekter rundt omkring i hele Europa. Jeg samarbejder med LEGO, Den Europeiske Parlamentet, Dansk Industri og en række offentlige og private institutioner.
Mine nuverænde projekter er forfatterskabet af en børnebog og en film målrettet til børn. Jeg har i øvrigt skrevet og produceret en kort tegnefilm for Den Europeiske Parlamentet.

Min styrke er min erfaring, som spænder bredt og mine interesser, som går på tværs af vidt forskellige områder. Dette gør mig i stand til at formidle kompleks viden på en underholdende, relaterbar og håndgribelig måde.

For tiden holder jeg oplæg, hvor jeg via en appetitlig historie formidler de mest kendte og populære begreber inden for fysik (General relativity, Quantum Mechanics, Strings Theory, ‘stardust’ konceptet, hjerne fysiologi m.m.).

Jeg har senest afholdt oplæggerne som gæsteforelæser på Det Humanistiske Fakultet ved Københavns Universitet, på CPHBusiness (Copenhagen Business Academy), andre institutioner og i caféer i København.

the magic of Science

Tag med på en fantastisk rejse!
Begreber som Relativitetsteori, Kvantefysik, Strengeteori, Darwins Evolutionsteori og kunstig intelligens (A.I.)
vil blive forklaret på en kort og klar måde og sat i sammenhæng i en rejse helt fra før menneskets opståen og langt
ud i fremtiden indenfor videnskab, filosofi og liv.
Det vil få dig til at indse, hvor fascinerende Universet, Jorden og livet er.
Læn dig tilbage og nyd suset fra den kosmiske ruchebane vi lever i og få svar på livets store spørgsmål:
Er vi virkelig er lavet af stjernestøv?
Hvad har dinosaurerne at gøre med klimaforandringer?
Hvordan kan alt være musik?
Hvorfor har vi tre hjerner?
Er det tilfældigt hvilke arter der findes på jorden?
På hvilke måde afhænger tidevandet af månen?
Hvor vil kunstig intelligens føre os hen, og hvad har det med Trump og Brexit at gøre?
Jeg vil forsøge at ændre dit syn på livet, og når du først indser, hvor magisk virkeligheden er, vil kun din fantasi sætte dine grænser.