Malene Wilken

Gør drømmen til virkelighed

I 2003 besluttede Malene Wilken sig for at gøre en uopnåelig drøm til virkelighed. Da beslutningen var taget, viste det sig hurtigt, at drømmen var ret let at gøre til virkelighed.

Det undrede hende, og hun besluttede sig for at undersøge, hvad andres uopnåelige drømme var.
Du har nok allerede gættet hvad hun ret hurtigt fandt ud af…

I 2009 stævnede Malene og hendes mand ud på deres livs eventyr, sammen med deres børn der var 2 og 5 år ved afrejsen. Familien brugte lidt over to år på at sejle fra København til Middelhavet og retur. Rejsen er beskrevet i bøgerne Skibet er ladet med eventyr og Sluserne åbner for nye eventyr.
Malene er en populær foredragsholder, der på en naturlig måde formår at gøre uopnåelige projekter til en række af overskuelige opgaver.
Lad dig inspirere af Malenes medlevende foredrag, eller bestil en workshop. Malene er en af kvinderne bag kurset Sæt A, der hjælper spirende iværksættere til at komme fra tanke til handling.

Fra vild ide til virkelighed

1 time inklusiv øvelser og debat.
Nogle planer kan virke umulige at gennemføre. Med udgangspunkt i sine egne erfaringer inspirerer Malene deltagerne til at turde tage det første skridt og komme fra tanke til handling. Hun belyser, hvordan store utopiske projekter 'bare' består af en række delprojekter.

Kast fortøjningerne og tag med til Middelhavet

1½ time inklusiv pause og spørgsmål.
Foredraget handler om den del af rejsen, der er beskrevet i bogen Skibet er ladet med eventyr og henvender sig til alle, der har lyst til at høre om en kernefamilie, der har gjort noget ud over det sædvanlige. Foredraget kan med fordel kombineres på en middag eller en vinsmagning med lækkerier fra Frankrig, Spanien, Italien, Tyskland og Holland.
Nyd f.eks. et glas bobler og hør det uddrag af Sluserne åbner for nye eventyr, hvor Malene beskriver hvordan det er at sejle i Champagne.
Smag på de østers, der voksede ved siden af båden, eller nyd en lækker bøf, mens vi sejler gennem Europa. Det er kun fantasien der sætter grænser.

På skovtur gennem Europa - med båd

1 time inklusiv spørgsmål.
Foredraget handler om den del af rejsen, der er beskrevet i bogen Sluserne åbner for nye eventyr, og handler om hvordan det er at rejse gennem hjertet af Europa langs nogle af de mange floder og kanaler.
Foredraget kan med fordel kombineres på en middag eller en vinsmagning med lækkerier fra Frankrig, Luxemburg, Tyskland og Holland.
Nyd f.eks. et glas bobler til det uddrag af Sluserne åbner for nye eventyr, hvor Malene beskriver hvordan det er at sejle i Champagne, eller nyd en lækker bøf mens vi sejler gennem hjertet Europa. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Foredrag

Fra vild ide til virkelighed
Kast fortøjningerne og tag med til Middelhavet
På skovtur gennem Europa - med båd