Lars Pedersen

Distanceledelse & virtuelle teams

Lars er en erfaren konsulent og foredragsholder – han har som HR-Manager og uddannelseschef arbejdet med ledelse og HR siden 1987. Han har virket som ekstern underviser, rådgiver og foredragsholder siden 2004, og i dag driver han Pitstop Management.
I 2017 udgav Lars bogen “Er der en leder til stede?” om distanceledelse og virtuelt samarbejde. Som foredragsholder har han en særlig evne til at gøre komplicerede emner enkle og let forståelige, og med sit smittende engagement og lune skaber han en engageret stemning, der aldrig mister seriøsiteten og det målrettede.
Med Lars som foredragsholder får I inspiration og viden, og med sin forberedelse og gode fornemmelse for sit publikum, skaber Lars en kobling mellem sine specialer og erfaringer og jeres aktuelle situation. I får ny viden og inspiration, der får jeg til at tænke anderledes og se nye muligheder. Samtidig får I konkrete metoder at arbejde videre med – de indgår altid, når Lars er på podiet.

Distanceledelse - Er der en leder til stede?

Som leder eller projektleder, der arbejder over distancer nationalt eller internationalt, må du udvikle et mind-set og nogle kompetencer, der sikrer sammenhængskraft, videndeling og ejerskab på og mellem arbejdssteder. Få inspiration, viden og konkrete værktøjer, der kan styrke jeres effektivitet gennem distanceledelse og selvledelse, tættere relationer og tillid.

Teambuilding 3.0 - er I effektive i det virtuelle team?

At arbejde aktivt med forskelligheder på tværs af arbejdssteder kan skabe unikke resultater for et virtuelt team. Jeres evner til at opbygge en fælles kultur, der rummer jeres mangfoldigheder, kan løfte jeres effektivitet og resultater. Hør hvordan i dette foredrag, der går i dybden med, hvordan I som helt eller delvist virtuelt team kan opbygge high performance.

Virtuelle møder - muter I eller bygger I fællesskab?

Virtuelle møder i teams eller projektgrupper kan skabe fælles forståelse og engagement - men det kræver en særlig indsats. Hør hvordan I kan sikre værdi af jeres møder, og hvordan I kan opbygge jeres virtuelle kommunikation, så alle bidrager og tager ejerskab.

Foredrag

Distanceledelse - Er der en leder til stede?
Teambuilding 3.0 - er I effektive i det virtuelle team?
Virtuelle møder - muter I eller bygger I fællesskab?