Kris Stadsgaard

Foredrag om professionalisme og mentalitet i fodboldverdenen

Kris Stadsgaard, stifter af prodefending.com, er forhenværende professionel fodboldspiller i ind- og udland, hvor han har begået sig i klubber såsom FC København, Rosenborg BK og Malaga CF med flere.

Tiden som professionel fodboldspiller har budt på op- og nedture samt udfordringer af forskellig karakter, hvilket Kris ønsker at dele ud af i forsøget på at forberede lytterne på enhver udfordring, der måtte opstå i fremtiden.

Foredrag om professionalisme og mentalitet i fodboldverdenen

Nu har du muligheden for at booke et foredrag med Kris Stadsgaard, der har en fortid som professionel fodboldspiller i bl.a. La Liga og Serie A hos Malaga C.F. og Reggina Calcio.
 
​Under foredraget vil Stadsgaard tale om de op- og nedture, som hans udlandsophold har budt på, herunder et utal af udfordringer udenfor banen. Formålet med foredraget er at forberede lytterne på enhver udfordring, der måtte opstå i deres dagligdag samt komme med løsninger på hvorledes de håndteres.

Såfremt det ønskes, så fortæller Stadsgaard også meget gerne om Pro Defending's tilbliven samt forretningshemmelighederne bag virksomhedens koncept og træningsindhold. 

Foredrag

Foredrag om professionalisme og mentalitet i fodboldverdenen