Klaus Kryder Jacobsen

Bitcoin og crypto space - svindel eller fremtiden?

Fremtiden er min legeplads.

Jeg er vild med ny teknologi og hvordan den kommer til at påvirke vores liv i fremtiden.

Min kærlighed til ny digital teknologi er gammel. Specielt arbejder jeg med teknologier, der kan løfte mennesker og virksomheder ved at gøre deres hverdag og liv bedre.

Jeg er en erfaren forretningsmand med erfaring indenfor udvikling og start af nye virksomheder, finans og udvikling og arbejder bl.a. som bestyrelsesformand/bestyrelsesmedlem og leder.

Jeg vil snakke om, hvordan jeres liv bliver påvirket af disse fantastiske teknologier og hvor den fører os alle hen. Specielt vil jeg skille skidt fra kanel og give indsigt i, hvad der dur og hvad der ikke dur. Mine foredrag af fuld af involvering og nærmest en tovejs kommunikation hvor alle spørgsmål I har, bliver søgt besvaret.

Min interesse er konkret blockchain, teknologien bag bitcoin bl.a., og alt hvad denne helt grundlæggende digitale teknologi kan gøre for at skabe et bedre liv for mennesker. Jeg har arbejdet med denne nye verden gennem længere tid og har holdt foredrag for virksomheder, herunder banker og studerende.

Jeg investerer selv i cryptovalutaer som f.eks. bitcoin, for at komme helt tæt på den måde som blockchainteknologien oprindeligt blev tænkt, og fordi den er levende bevis på at teknologien fungerer og kan bruges næsten overalt.

Konkret vil jeg gerne underholde med eksempler på hvordan teknologien bruges i dag og hvor vi om kort tid vil være med denne teknologi, så mennesker kan løftes og virksomheder kan komme foran i konkurrencen. Jeg snakker både om forretningsmodeller, der vil skabe nye muligheder for indtjening hos virksomhederne og et lettere og sjovere liv for os selv som almindelige mennesker.

Men ingen muligheder uden begrænsninger og udfordringer – så offentlighedens interesse contra udviklernes interesser kommer også i fokus og det samlede univers bliver klædt af til skindet.

Blockchain til folket - et fremtidsscenarie uden plads mellemmanden

Et positivt fremtidsscenarie, der lover guld og grønne skove når blockchain teknologien er implementeret.
Du er din egen bank.
Du kan sende penge direkte til moster Anna i Australien på 1 sekund
Forsikringen udbetales når skaden er sket
Du kan tjene penge på dine delinger på Facebook og Instagram
Russerne kan ikke svindle med valgene
Din overskudsstrøm sælger du til højst bydende
Det bliver meget billigere at få sendt skoene fra Kina til Danmark
Penge er ikke længere - penge
Osv......

Crypto - et nyt univers i cyber space

Få indsigt i en helt ny verden befolket med anarkistiske tech nørder uden forretningsindsigt og med mistro overfor alt der er centraliseret, såsom stat og centralbanker. En verden der gerne vil trykke deres egne penge og leve et liv, hvor ingen behøver at stole på nogen. En verden der kommer tættere og tættere på os. Skal vi være glade eller nervøse?

Et fremtidssceenarie - blockchains betydning for din virksomhed og din branche

Et fremtidsscenarie for din branche - et oplæg til hvordan blockchain har indflydelse på din branche og din arbejdsplads. Hvordan og hvornår begynder I at kunne se signalerne? Hvordan udnytter I selv mulighederne.

Foredrag

Blockchain til folket - et fremtidsscenarie uden plads mellemmanden
Crypto - et nyt univers i cyber space
Et fremtidssceenarie - blockchains betydning for din virksomhed og din branche