Jesper Lundorf

Sikkerhedschef for FN-byen og tidl. livvagt for Kongehuset

Jesper har rejst meget via sit arbejde, og han har trænet med nogle af verdens bedste eliteenheder inden for ledelse og sikkerhed. Jesper udgav i august 2008 bogen ”I Majestætens hemmelige tjeneste” en personlig beretning om vejen til at blive livvagt, om livet bag kulisserne, om overvejelserne og en dagligdag med døden som blind passager.

Jesper Lundorf er ligeledes i besiddelse af et særligt drive, innovation og engagement, når det kommer til at arbejde med andre mennesker. Han har arbejdet med kriminalpræventivt arbejde igennem SSP (samarbejde mellem Skole, Socialforvaltning og Politi), hvor han dengang var en af pionererne inden for de såkaldte overlevelsesture med fortabte unge mennesker. Så har han uddannet politiet i brug af skydevåben, selvforsvar og taktik. Jesper har undervist på politiskolen i forbindelse med livvagtsuddannelse og aspirantkurser.

I en alder af 12 år startede Jesper Lundorf med at træne karate og har fortsat lige siden. Var på Team Danmark-holdet igennem de 18 år, han var tilknyttet det danske landshold. Han blev i en alder af kun 17 år udtaget til VM i Japan – I dag har Jesper oversat al sin erfaring til kompetencer, som han deler med ledere, livsnydere og mennesker i udvikling. Husk på at det eneste her i livet der er konstant – det er forandring.

Følg Støvlerne

I 2017 deltog Jesper i Børneulykkesfondens ekspedition til toppen af Kilimanjaro, der også kaldes Afrikas tag. Kilimanjaro er 5.895 meter højt og turen derop førte igennem flere forskellige klimazoner med temperaturer fra -15 grader til 30 plusgrader! Turen stiller derfor kæmpe krav til ikke mindst udrustning og beklædning men også ens tilpasningsevner og ikke mindst højdesygen, der slår tilfældigt og nådesløst ned – noget man ikke kan træne sig til at undgå. Dette er beretningen om turen, sammenholdet, træningen, forberedelsen, forventningerne, det store klimaks, den indre rejse og dialog samt ikke mindst det efterfølgende vakuum der følger i kølvandet på sådan en sansemættet oplevelse.

Konflikthåndtering

Det tager kun få sekunder at starte en konflikt, men med lidt forebyggende arbejde, den fornødne indsigt og det personlige kendskab til egne ressourcer, så vil man være meget bedre klædt på til at afværge en nær forestående konflikt. Det handler ikke nødvendigvis om at lære at gå på “konflikttrappen” men mere om hvordan udnytter egen selvindsigt til sin egen fordel.

Livvagt - I Majestætens hemmelige tjeneste

Jesper udgav i august 2008 bogen ”I Majestætens hemmelige tjeneste” en personlig beretning om vejen til at blive livvagt, om livet bag kulisserne, om overvejelserne og en dagligdag med døden som blind passager. Det er også en rejse i anekdoter, rejsedagbøger, den sjove historie, den alvorlige side samt de uforglemmelige oplevelser som et sådanne job også giver.

Foredrag

Følg Støvlerne
Konflikthåndtering
Livvagt - I Majestætens hemmelige tjeneste