Jens Romundstad

TV-personlighed, topleder og CSR-aktivist

Jens Romundstad taler inspirerende og underholdende om at gøre de svageste grupper til succeser på arbejdsmarkedet, -eller i din virksomhed. Om CSR i et ledelsesmæssigt perspektiv. Hvordan rodfæstes en virksomheds sociale ansvar i virksomhedens forretningsmodel, -i stedet for at være et flyvsk forsøg på branding? Hvad kræver ressoucetænkning af leder og medarbejder og hvordan styrker det virksomhedens resultat?

Jens Romundstad har en personlig tilgangsvinkel til emnerne og synliggør vigtige pointer gennem storytelling og indlevelse. Hans foredrag er levende og underholdende, men samtidig seriøse og teoretisk velfunderede. Jens Romundstad er en spændende og anderledes performer, der forstår at levere varen hver eneste gang.

Jens Romundstad (født 1971 i Danmark) tidligere bedre kendt under kunstnernavnet “Biker Jens”, har en spændende fortid som bl.a. performer, tv-vært. Jens er HD i Organisation og Ledelse fra CBS og har med en skarp profil med både strategisk HR og Salgsledelse på topplan kombineret socialt ansvar og god forretning. Både for menneske, virksomhed og samfund.

Han har i de sidste 10 år arbejdet som HR-Udviklingschef i Dagrofa-koncernen, HR-Chef i Coop og siden 2013 som Salgsdirektør i en af Danmarks største dagligvarekæder.

CSR

Jens Romundstad har været foregangsmand med flere banebrydende initiativer i Fakta-kæden. Hør om hvordan man både kan drive CSR og bundlinjen samtidig og få Danmarks gladeste medarbejdere.