Jacob Beermann

Lærerige foredrag om træning, smerte og sundhed - uden bullshit-løfter

Hej, jeg hedder Jacob Beermann.

Jeg er personlig træner, foredragsholder og forfatter.

Jeg interesserer mig for hvordan du kan opnå glæde og tryghed ved at bruge din krop uden frygt. Mange undgår nemlig bestemte bevægelser eller aktiviteter, som de – ofte på grund af dårlige erfaringer – forbinder med smerte eller skade og frygten for hvad kroppen kan og må er udbredt.

Derfor tror jeg på vigtigheden af at skabe tryghed gennem uddannelse. Din krop er nemlig robust og tilpasningsdygtig: alt hvad din krop kan, må den.

Jeg tror på at livet skal bruges på en måde, hvor du finder glæde – det gælder også for træning og bevægelse. Det skal være sjovt, hvis det skal gentages over lang tid. Det er uinteressant hvad du kan gøre i 6 uger – hvor er du om 1 år? 3 år?

Gode vaner, som du er glad for, vinder over tvang til enhver tid.

Jeg sætter stor pris på at hjælpe andre mennesker og det glæder mig, at jeg gennem de flere end 300 gratis videoer og artikler på Maxer.dk kan gøres netop det i stor skala.

Jeg arbejder særligt med dig, der gerne vil:
• blive stærkere
• optimere din løfteteknik
• være smertefri (kroniske/længerevarende smerter)
• være en bedre personlig træner eller fysioterapeut

Jeg har været på landsholdet i styrkeløft (squat, bænkpres og dødløft), hvor jeg har løftet mig til flere medaljer ved både EM og VM. Jeg har i tre år fra 2013-2016 været bosat i Oslo, Norge, for at træne med det norske landshold, hvilket har været enormt lærerigt – både som udøver og træner.

Det er svært at frygte noget, man forstår

Dette foredrag er for dig, der gerne vil forstå hvad smerte er, og hvad du kan gøre ved det. Et oplæg for dig med kroniske eller tilbagevendende smerter – måske har du smerter i eksempelvis knæ, ryg eller skulder lige nu?

Arrangementet er også for dig, der føler dig utryg ved at lave bestemte bevægelser eller øvelser. Dig, der føler dig begrænset eller skadet. Efter at have deltaget vil du:

· Vide hvad smerte er og hvordan du skal reagere
· Have bedre kropsfornemmelse i forbindelse med øvelser
· Være godt på vej til at blive smertefri

I foredraget får du et indblik i hvad smerter er, hvorfor vi får dem og hvad vi kan bruge dem til. Formålet er, at forstå hvornår det er okay at træne videre og hvornår du skal give kroppen ro.

Vi vil blandt andet tale om den onde cirkel, som kan opstå i forbindelse med smerter. Det kan eksempelvis være, at du stopper med at lave bestemte bevægelser eller føler dig utryg for hvornår du laver "forkerte" bevægelser. Måske tænker du meget på hvad der kan ske, hvis du gør bestemte ting.

I foredraget vil du lære hvordan du kan sætte ind overfor dette og guide dig selv derhen, hvor du vil. Vi vil også fortælle om principper for behandling, der er understøttet videnskabeligt. Hvad ved vi virker og hvad tror vi virker - og hvor mange behandlinger bør du få?

STÆRK

I dette inspirerende foredrag tager Jacob Beermann afsæt i sin bog STÆRK, og giver dig en grundig indføring i styrketræning og hvordan du kan optimere din træning, så du opnår de resultater du har drømt om.

Jacobs holdning til træning er, at det ikke behøver at være svært at komme i form. Det kræver blot den rette indsats og ikke mindst tålmodighed. I foredraget her giver Jacob sine bedste tips videre, så du slipper du for at begå samme fejl som så mange andre, og du får samtidig al den viden der skal til for at komme godt i gang - uanset om du er garvet eller nybegynder.

Et oplagt foredrag til organisationer, foreninger, sportsklubber og alle andre, der interesserer sig for styrketræning.