Ivan Loncarevic

Alt om fremtidig elektrisk transport

Ivan Loncarevic (1957), journalist og fysiker

Ansat i DR i perioden fra 1986 til 2000 som nyhedsjournalist på hhv. Radio- og TV-Avisen, med specialeområderne videnskab og EU.

Har i perioden fra 2000 til 2004 ejet og drevet produktionsselskabet “Den Gode Historie”, som producerede tv-dokumentarprogrammer til DR, DR2, TV2, RTL, SVT mfl. samt store pan-europæiske co-produktioner. Selskabet producerede også videopræsentationer i samarbejde med Wonderfull Copenhagen og udbød medietræning til danske erhvervsvirksomheder.

Fra 2004 stifter og medejer af Lithium Balance A/S, et dansk, højteknologisk firma, som udvikler Battery Management Systemer (BMS for litiumbatterier). Fra 2012 stifter og medejer af Industrial Electric Vehicle-IEV et dansk højteknologisk firma der udvikler og producerer elektriske køretøjer til last-mile delivery.

Aktuelt arbejder Ivan Loncarevic som innovationskonsulent på Syddansk Universitet.

Holder foredrag om innovation og trends i teknologiudvikling såsom elektrisk transport (biler, fly, tog), materieludvikling, sundhedsområde m.f.

Verden imorgen

Trends i global innovation, hvad arbejder forskere idag med, hvordan vil verden ser ud imorgen.

Morgendagens Elektrisk transport

Hvorfor er elbiler den bedste løsning for vores verden og hvorfor vil vi flyve i elektriske fly om ikke mindre end 15 år. Hvorfor er det vigtigt for Verden at bruge elektriske køretøjer i transportsektoren?

Morgendagens Medicin

Individuel organ reservelager vil muliggøre et langt liv hvor vi vil være sunde mest at tiden

Foredrag

Verden imorgen
Morgendagens Elektrisk transport
Morgendagens Medicin