Iris Isabella Engelund

SÆT DIT TALENT I SPIL

 

Iris Isabella Engelund er professionel foredragsholder og underviser i strategisk forandrings ledelse både i private og offentlige organisationer

 

Iris inspirerer i hendes foredrag og undervisning om hvordan vores forskellige skjulte talenter har en afgørende rolle mellem os mennesker og præsenterer et humoristisk og kvalificeret bud på hvordan man kan sætte sit talent I spil og derved få nye og bedre handlemuligheder til rådighed i virksomhederne. Oplægget er krydret med illustrative øvelser og eksempler fra hverdagen.

 

Iris præsenterer et nyt innovativt software til at håndtere forandrings processor, som ikke er set før

 

”At kende sine talenter er et stærkt værktøj til at styrke tolerancen for vores forskelligheder, skabe motivation, arbejdsglæde, effektivitet og hvordan det enkelte menneske kan blive ved med at holde fast i sit drive”

 

Iris fungerer som talentcoach for ledere og teams, samt sparringspartner på den strategisk udvikling og innovations processor.

Senest har iris inspireret mere end 10.000 mennesker – ja drivet er der vist ingen der er i tvivl om.

Sæt dit talent i spil

Hvad får du, hvor og på hvor lang tid.
Kun 17% af vores talent potentiale bliver udnyttet!
Er det godt nok?

Talentudvikling er kommet på dagsordenen i de fleste virksomheder. Vi taler om talent, vi skal udvikle vores talent, vi skal rekruttere de rigtige talenter og vi skal fastholde talenter.

Men hvad er et talent? Hvad er dit talent? Og er dit talent rigtigt i spil?
Hvad er årsagen til vi kun udnytter 17%?

Dette foredrag giver dig indsigt i dine talenter! Du få brugbare værktøjer til opgaveløsning, kommunikation, bedre performance og hvordan det er muligt at udnytte talentpotentialet i langt højere grad end de 17%

Ved at sætte fokus på talenter, bliver det tydeligt, hvordan motivation og opgaveløsning kan højnes på en talentfuld måde, som med det samme vil skabe værdi for hele organisationen og øge salget og arbejdsglæden.
Få en værdifuld indsigt i dine og andres talenter, der kan bruges på den lange bane, serveret på en humoristisk og underholdende måde, der med garanti vil efterlade et smil på læben.

Talent til fremtiden

Hvad kræver fremtiden af os? Hvordan ruster vi os bedst til den nye verden med robotter? Hvad kan vi i virkomhederne gøre?

Play your change

Play Your Change er en innovativ software platform der kan håndtere forandringprocessor via gamificering. let og håndterbart vil strategi, mål og udvikling være top of mind så det virkelig rykker virksomheden. kom og prøv systemet. er i udvikling og test og klar 1 september.

Foredrag

Sæt dit talent i spil
Talent til fremtiden
Play your change