Irene Henriette Oestrich

Formidling af viden om omfattende psykiske processer

Ekspert i kognitiv psykoterapi. Leder i region hovedstadens psykiatri over 25 år. Formidler kompleks og opdateret viden om psykiske processer på en let tilgængelig og forståelig måde.

Med bagrund i såvel klinik, som undervisning og supervision dækker foredragsholderen et bredt spektrum af emner og psykologiske problemstillinger.

Er forfatter til 24 bøger og en række artikler.

Har stor erfaring i implementering af psykologiske metoder i en række organisatoriske sammenhænge og har fokus på at forbedre behandling for den enkelte person med psykisk lidelse samt øge personalets kompetencer.

De kognitive metoder er ikke kun anvendelige i kliniske sammenhænge, men i høj grad i ledelse og udvikling samt øgning af trivsel og kompetence.

Har deltaget i TV programmer med fokus på at demonstrere metoder og hjælpe en række mennesker med at overvinde deres psykiske vanskeligheder.

Selvværd

Foredraget formidler viden om selvværd, hvad det betyder, når selvværdet svigter og hvilke omfattende psykiske konsekvenser det kan have fra vugge til grav. Der gives mange eksempler og der formidles metoder til at øge selvværd og opleve et sikkert selv og større livskvalitet.

Desuden formidles viden om hvad man selv kan gøre, hvad omgivelserne kan gøre og hvordan men vedligeholder og videreudviklet er godt selvværd.

Modstandskraft