Hafaz Ur Rahman Shah

Alle kan noget

Har du brug for at vide mere om det at arbejde med mennesker eller er du på udkig efter et job? – vi holder spændende foredrag for både private og virksomheder.

Personlig networking
Vi hjælper ledige med at networke personligt, det vil sige fysisk tilstedeværelse. Seancen vil tage cirka halvanden time, og der vil være deltagerbetaling på. Grunden til at vi går op i fysisk networking er at 99,9% af jobbene kommer gennem netværk. Mange opfatter netværk som deres personlige venner, og det er det ikke. Vi har efterhånden vænnet os til at netværke gennem LinkedIn og Facebook, men det personlige møde er vigtigt i en jobsøgningsproces.
Arbejde med mennesker
Hvad bruger vi af værktøjer, hvad er processen, hvad kommer der ud af det, hvorfor er det vigtigt, hvilken værdig giver det
Jobrelateret foredrag for professionelle
En anderledes tilgang til jobmarkedet end den som i måske bruger i jeres virksomhed. Hvorfor det og hvordan. Vores kæphest er at alle kan noget.

Personlig networking

At lære folk at netværke professionelt, personligt og ikke kun på de sociale medier. Dette tror mange at de kan finde ud af, men det viser sig at de blander private venskaber og det at netværke professionelt sammen. Det går ikke. Der er en meget tydelig opdeling.

Motivation

Det at finde folks motivation frem så de får troen på sig selv i hverdagen, på arbejdspladsen og i sociale sammenhænge. Dette sker ikke ved behandlinger eller medicinering, men gennem kommunikation.

Bringe oversete ressourcer i spil

Mange virksomheder tager ikke deres sociale ansvar selvom de skilter med det, fordi det er kompliceret. Men vi bliver nødt til at løfte vores sociale ansvar hvis vores samfund skal fungere. Derfor hjælper jeg dem med at synliggøre de muligheder der ligger i vores samfund, og som ikke er så komplicerede at arbejde med.

Foredrag

Personlig networking
Motivation
Bringe oversete ressourcer i spil