Gustav Salinas

TV-personlighed, Fitnessguru og forfatter

Gustav har oplevet meget modgang – allerede fra barns ben, hvor hans opvækst ikke altid var en dans på roser. Barndommen blev tilbragt skiftevis i Danmark og Chile med det resultat, at han begge steder blev set som en fremmed og derfor altid har måtte kæmpe for at føle sig accepteret. Noget der bestemt ikke blev lettere, da han i en tidlig alder sprang ud som homoseksuel.

Gang på gang har Gustav dog formået at gå til opgaverne med oprejst pande, hvilket han har haft stor succes med. Han har været Danmarks ubestridt største realitystjerne siden det hele startede tilbage i 2008 med “Dagens mand” og har blandt andet medvirket i 6 sæsoner af “For lækker til love”, “Gustav og Linse på udebane”, “Divaer i junglen” og “I am a celebrity”, hvor Gustav endte med at vinde det hele og en præmie på 250.000 kr. Derudover har Gustav også udgivet biografien ”mit sande jeg”, der var bestseller i 6 uger.

Gustav følges af over 200.000 mennesker på Facebook samt over 180.000 på Instagram, hvor han promoverer sin virksomhed FitnessNu. Gustav er blandt andet uddannet personlig træner og kostvejleder.

F*CK JANTELOVEN

Et forrygende foredrag, som handler om at springe ud i det og udleve sine drømme. Om ikke at lade sig manipulere og styre af omverden, men at gå efter at udleve sine egne drømme og ambitioner.

I F*CK JANTELOVEN foredraget kommer I bag kulisserne i Gustavs liv og hører om hvordan Gustav fik succes. I får de hudløst ærlige beretninger om hvordan han klarede de mange forskellige udfordringer han har været udsat for gennem sit liv. Lige fra overfald til hate crime, og til hvordan han altid har formået at vende det hele til noget positivt og rejst sig op igen uden bitterhed.

I dette foredrag kommer du med garanti til at grine, græde og få vakt alle dine følelser – men du kommer også til at gå hjem med en fornemmelse af, at DU er klar til overtage styringen af dit eget liv - det som du troede var umuligt, bliver pludseligt muligt!