Eve Bengta Lorenzen

Genvejen til Godhed - Hjertet i mindfulness og selvomsorg

Eve er blandt pionererne indenfor Mindfulness i Danmark. Hun bidrager til forskning og udvikling af området i samarbejde med Rigshospitalets Smerteklinik, Kræftens Bekæmpelse og Sociologisk Institut på Københavns Universitet.
Eve har skrevet flere bøger om Mindfulness og arbejder pt på en roman, der udforsker det relationelle felt på en måde, der integrerer historisk og biografisk materiale samt faglig forståelse i en skønlitterær fremstilling

 

Hun er som den første herhjemme uddannet og Certificeret MBSR Lærer fra Center for Mindfulness, ved University of Massachusetts Medical School, i USA. Hvorfra hun også er efteruddannet i Interpersonal Mindfulness. 
Eve er desuden uddannet lærer og ernæringsterapeut og trænet inden for de kropsterapeutiske metoder Bodynamic, Somatic Experiencing og Neuroaffektiv Psykoterapi.

Hun har desuden mange års ledelseserfaring og uddannelse. Hun afholder kurser i mindfulness for mennesker i krise, såvel som for mennesker, der ‘blot’ ønsker mere nærvær, kreativitet og kvalitet i deres liv.
Hun uddanner og superviserer instruktører i mindfulness og har udarbejdet en række cd’er med mindfulness meditation. Herunder cd’er til mennesker med smerter og med depression, samt med bagrund i sit arbejde på hospice, meditationer til døende. Desuden holder hun foredrag. Eve Bengta Lorensen har mere end 30 års erfaring med meditation og har modtaget inspiration og træning fra en række spirituelle lærere.
Eve er involveret i et internationalt samarbejde, for sikre et højt niveau for de instruktører, som bliver uddannet gennem Mindfullife.

 

Genvejen til godhed

Mindful Compassion og selvomsorg

Introduktion til Mindfulness

Foredrag med introducerende øvelser

Nærvær i relationen

Mindfulnes Baseret Dialog

Foredrag

Genvejen til godhed
Introduktion til Mindfulness
Nærvær i relationen