Christina Hembo

Iværksætter, ur- og smykkedesigner og tidl. cykelholdsejer

Christina Hembo er dansk iværksætter og indehaver af CHRISTINA Jewelry & Watches. Drømmen om en ur- og smykkevirksomhed startede i studielejligheden i London i 2002, sammen med hendes daværende kæreste og nuværende mand, Claus Hembo. Projektet voksede sig stort og succesfuldt, og i dag er CHRISTINA Jewelry & Watches et af landets og branchens førende brands. Christinas ure og smykker sælges i flere end 15 lande.

Christina Hembo designer Schweizer ure med ægte ædelsten. Smykkerne i ægte sølv fremstilles i hånden efter Christinas tegninger, hvor kun ægte materialer og ædelsten anvendes. Alle hendes smykker og ure til priser, som går under den engelske vending: Affordable luxury. De seneste år har konceptet CHRISTINA Collect udgjort den succesfulde løftestang for virksomhedens gennemslagskraft. Fra ur til smykke. Smykker som viser tiden.

Christina har en Mastergrad fra the University of the Arts London, der regnes som en af verdens 3 bedste design universiteter. Kendte kollegaer som Stella McCartney, Jimmy Choo,og Alexander Mcqueen er uddannnet samme sted. Årets Kvindelige Iværksætter 2008, Årets Væksteventyr 2009 og vinder af KV’s inspirationspris 2010. Gazelle priser i 2015 og 2016.

Hun har designet ure til Dronningen og Prinsen og har i den anledning været til audiens og Soupé hos regentparret på Kongeskibet Dannebrog. Derudover har hun erhvervet ”Fabeldyret” designet af Prinsgemalen, som hun har stående på hendes kontor sammen med 2 formel 1 biler og en Ferrari testarossa. I sommeren 2010 grundlagde Christina Cykelholdet: CHRISTINA Watches – KUMA Powered by DANA.

Christina medvirkede i TV2′s Vild Med Dans 2010, hvor hun opnåede en 3. plads med dansepartneren Thomas Evers Poulsen. Derudover har hun medvirket i Til middag hos, Masterchef, Liebhaverne, Kender du typen samt Sandheden om vores au pair. De seneste tre år har hun ligeledes deltaget aktivt i Knæk Cancer-kampagnen med specialdesignede smykker til fordel for Kræftens Bekæmpelses arbejde. Christina lægger vægt på det positive i livet, begejstring og ambitioner.

Fra drøm til virkelighed

Et spændende og inspirerende foredrag om ægte iværksætteri:

- Idé udviklingen og opstarten i studielejligheden af CHRSTINA Jewelry and Watches
- Udviklingen gennem årene
- Urene til Dronningen og Prinsen og erhvervelsen af Fabeldyret
- Sjove og inspirerende historier fra Vild med Dans, Til middag hos. Masterchef, m.m.
- Hvad diverse priser har betydet for virksomheden
- Cykelholdet: Christina Watches – Onfone Powered by DANA
- Og til sidst, hvad der skal til for at kunne gøre det man drømmer om?