Charlotte Bech

Få fred i sindet og bedre helbred

Læge Charlotte Bech er privatpraktiserende læge, med en baggrund indenfor mavetarmkirurgi på Gentofte Amtssygehus, som læge i intern medicin på Rigshospitalets afdeling for lymfekræft, samt som læge i obstetrik i Tennessee USA. Siden 2001 har læge Charlotte Bech ydet lægefaglig rådgivning i sin privatklinik, hvor hun supplerer det bedste fra den gængse lægevidenskabelige behandling med de mest veldokumenterede naturlige, skånsomme og effektive behandlingsmetoder, som motion, kost og livsstil, yoga, yogaens sundhedsviden Ayurveda og Transcendental Meditation. Desuden har hun undervist andre læger i dette siden 2012. Læge Charlotte Bech er medlem af Foreningen for Speciallæger og er i 2017 hædret med en fornem pris i Indien for sit arbejde med Ayurveda i Danmark.

Hormoner i Balance

Kære kvinde 35-60 år! Du behøver ikke at affinde dig med overvægt og væskeophobninger. Hvad nu, hvis jeg fortæller dig, at du kan bruge disse 25 år af dit liv til at blive slankere og sundere - uden at tage hormonpiller,” siger Charlotte Bech. Foredragets vigtigste mål er at vise, at et nyt og vidunderligt kapitel begynder efter de 35. Hvad nu, hvis det virkelig er muligt at passere de 40, uden stigninger i kropsvarme, og uden at tage på i vægt? Med dette foredrag er alt dette inden for din rækkevidde. Foredraget vil bl.a. fortælle om hvordan kvinder - både kendte og ukendte - har oplevet deres livs forvandlingsproces til større velvære og overskud og meget mere, bl.a. Lene Siel, og Anne-Grethe Bjarup Riis , samt andre kvinder, der har oplevet at komme af med hedeture, overvægt og træthed, få blodtrykket ned og blive mere sig selv. Alt sammen udelukkende ved hjælp af naturlige midler, fx massage, aromaterapi, urter, og meditation. Du får masser af gode råd til, hvordan du lettere kan tabe dig, falde til ro, få mere energi, sove bedre, få en sundere hud med større udstråling og meget mere. Foredraget giver generelle råd til sunde og raske.

God nat og sov godt

Vi sover ca. 1/3 af vores liv. Søvnmangel og søvnforstyrrelser er direkte skadelige for kroppen og kan føre til en række alvorlige sygdomme. De mest almindelige årsager til søvnproblemer er stress og elektromagnetisk stråling. Hvis man er stresset, vil man typisk have svært ved at falde i søvn, vågne midt om natten eller vågne meget tidligt. Med udgangspunkt i den nyeste forskning på området får du her gode råd samt brugbare strategier og teknikker til at forbedre din søvn.

Du vil lære:
• Hvad er normal søvn
• Hvad er søvnforstyrrelser
• Døgnrytmer, søvnmønstre og søvnstadier
• Søvnkvalitet
• De syv vigtigste strategier til at få en bedre søvn

Bliv slank så det holder

Du vil høre om de syv vigtigste principper for at tabe sig og holde vægten. Det er let at tabe sig og holde vægten. Det handler ikke så meget om at tælle kalorier, og i mange tilfælde kan man godt blive ved med at spise den mad man elsker. Men det handler bl.a. om at spise de rigtige ting på det rigtige tidspunkt, dyrke motion og hvile sig på de rigtige tidspunkter. Det handler også om, hvad man drikker hvornår.

Foredrag

Hormoner i Balance
God nat og sov godt
Bliv slank så det holder