Bubber

TV-vært og positivt energibundt

Hvordan er Bubber i virkeligheden? Svaret er, at han er præcis, som han virker. Bubber er bare Bubber. Eneste tilføjelse må være, at han er et væld af sjove historier. Måske flere end man lige regner med. Han elsker at fortælle dem og er temmelig god til det.

Bubber er kendt i offentligheden som manden, der har bevaret barnets uskyld og nysgerrige åbenhed. Hans smil og stemme er landskendt, og hans ligefremme, lattermilde og ikke mindst uspoleret åbne tilgang til verden nedbryder alle barrierer hos tilskueren.

Bubber har hele sit liv været ordblind, men det har aldrig stoppet ham. Dags dato han har holdt 400+ foredrag. Han har aldrig set det som et nederlag eller som en hindring, Tværtimod. Det har snarere motiveret ham til at arbejde i andre retninger. Hør Bubber fortælle om troen på sig selv, om stædighed og om evnen til navigere i et problemfyldt farvand. Når Bubber holder foredrag er det hudløst ærligt og personligt.

Mit liv på TV - kom med bag kulissen

Få alle røverhistorierne og en dyb indsigt i livet på TV og ikke mindst det, der sker bag kulisserne, når kameraerne er slukkede.

Arbejdsglæde

Hvordan går man igennem livet uden én eneste gang ikke at have været glad for sit arbejde?

Foredrag

Mit liv på TV - kom med bag kulissen
Arbejdsglæde