Bjørn Stene

A new kind of strategy for a new kind of reality

Bjørn Stene er Managing Partner i strategi virksomheden Charter Five. Han var en af grundlæggerne bag MENSCH og adm. direktør indtil Charter Five blev skabt i 2016.

Charter Five er en specialiseret rådgivningsvirksomhed, som hjælper virksomheder med at forestille sig og skabe en aspirerende strategi, der gør virksomheden relevant, troværdig og attraktiv for dets interessenter.

Charter Five tilbyder en ny tilgang til virksomhedsstrategi, hvor forestillingsevne, kreativitet og empati er de kompetencer der vil definere de fremtidige succesfulde virksomheder og organisationer.

LinkedIn profil.

 

Virksomhedsstrategi i den nye digitale virkelighed

Direktionerne bliver i øjeblikket bombarderet med nye muligheder som følge af den digitale udvikling. Men hvad er præmissen for at vælge mellem hvad der bare er nyt og spændende, og hvad der er vitalt for den fremtidige forretning? Giver de gamle teorier svar på de nye spørgsmål, eller skal den overordnede styring af virksomheden gentænkes til tiden?
Bjørn Stene giver i dette indlæg, os alle sammen, noget at tænke over når det kommer til virksomhedsstrategi i den nye digitale virkelighed.

Foredrag

Virksomhedsstrategi i den nye digitale virkelighed