Birgitte Alrøe Møller

Det glade vanvid - i “rask” tempo!

Birgitte Alrøe Møller er uddannet jurist, ejendomsmægler og valuar og havde været ansat i stat, amt, kommune og privat inden hun pludseligt – som lyn fra en klar himmel – blev ramt af en stressudløst psykose i 2010. Hun blev derfor meget naturligt indlagt 4 måneder på lukket psykiatrisk afdeling, og der fyldt med spandevis af psykofarmaka, samt “Ctrl Alt Delete” med 13 elektrochok. Det blev dog for meget, da hendes hjerte begyndte at få udfald, så metoden måtte stoppes. Ikke desto mindre er hun nu parat til at fortælle sin histore om, hvordan det kan lade sig gøre at komme igen efter tabet af sig selv og helt generelt bearbejde sorg via livsglæde.

Kom igen - i eksistentialistisk sammenhæng

Historien om hvordan det kunne lade sig gøre at gå ud og ind i sig selv igen efter en ud-af-kroppen-oplevelse af de lidt større.

Mer’ selvtillid - hvis du ellers har tid?

Historien om hvordan man kan komme til at tro på sig selv igen, når alt er tabt, selv ens bevidsthed, men heldigvis var det, som meget andet også kun en overgang.

Turnaround på personligt plan

Historien om hvordan man er nødt til at tænke anderledes, da problemer ikke kan løses med samme tankegang, som skabte dem.

Foredrag

Kom igen - i eksistentialistisk sammenhæng
Mer’ selvtillid - hvis du ellers har tid?
Turnaround på personligt plan