Anne-Mette Ravn

Hvordan skaber man en af Danmarks bedste arbejdspladser

Under Anne-Mette Ravns ledelse er Hartmanns vokset fra 12 ansatte til i dag at have 140 medarbejdere fordelt på 12 kontorer i Danmark. Anne-Mette Ravn er en hyppigt anvendt ekspert i medierne inden for områder som HR, ledelse og trends i det moderne jobmarked. Hun er en dynamisk, engageret og inspirerende foredragsholder. Gennem skarpe iagttagelser og et stort indblik i det moderne jobliv fanger hun publikum og beriger dem med værdifuld viden.

Den attraktive arbejdsplads

Et foredrag om at skabe den attraktive arbejdsplads der både tiltrækker de bedste nye medarbejdere og fastholder de eksisterende.

Rekruttering

Sæt det rigtige hold og nå dine mål - at være blandt Danmarks bedste virksomheder kræver, at du sætter det rigtige hold. Anne-Mette Ravn fortæller om, hvordan du rekrutterer den rette person, der skaber værdi for din virksomhed. Hun kommer ind på do's and don't's.

Tør du ansætte en, der ikke ligner dig? Det er vigtigt, at du som leder er klar til at se på profiler, der ikke ligner dig selv. Det kræver stort mod og handlekraft. Anne-Mette Ravn fortæller om, hvordan du leder forskellige medarbejdergrupper ud fra alder, uddannelse, og hvor de er i livet.