Anders Bircow

Entertainer og kreativ drivkraft bag Linie 3

Anders Bircow er den kreative drivkraft og har i mere end 20 år været tilknyttet Disney, hvor han bl.a. lægger stemme til Mickey Mouse. I hans underholdende foredrag trækker han på sin lange karriere, utallige anekdoter og den indgående viden man får, når man har været entertainer og underholdt både børn og voksne igennem en livstid.

Min livshistorie - Fra skravl til succes

“Succes er ikke afspejlet ved, at du står på toppen af tinden og skuer ud. Succes er afspejlet af hvor du er nu, og hvad du har rejst dig fra.”
Det har Anders i høj grad lært på sin rejse gennem et liv, der har budt på op- og nedture af den slags, der skaber et nuanceret menneske.

I sit foredrag “Fra skravl til Succes” fortæller Anders åbent og ærligt om sin succes med Linie3, om skilsmisser, personlige nedture, og at kæmpe og rejse sig af støvet og om gennem vilje at skabe og genskabe sit liv og sin succes. Historien strækker sig fra en ung matematisk student der først blev sparekasse-assistent, så skolelærer, så skuespiller og over mange år på landets teatre – også det Kongelige Teater – til at være restaurationsejer og selvstændig erhvervsdrivende. Kort sagt: En historie om livets op og nedture, og ansvaret for sin egen lykke og succes… Og om Mickey Mouse.

Persontyper - Er du en Mickey Mouse eller en Anders And?

Bliv inspireret til at kommunikere mere effektivt og positivt med de mennesker du er sammen med. Når I arbejder sammen, enten på arbejdspladsen generelt eller I jeres team, har I brug for hinandens energi. Dette foredrag giver inspiration til, hvordan du får det bedste ud af din kollega.I får input til at optimere trivslen og indsigt i, hvordan egen – og andres – attitude gør en kæmpe forskel. Anders gør brug af sin erfaring fra sin lange karriere som skuespiller og entertainer og giver inspiration til, hvordan du selv kan designe din succes – og ikke mindst hvordan I gør teamWORK til teamPLAY.

Arbejdsglæde

Foredraget om arbejdsglæde vil med stor sandsynlighed give dig inspiration og lyst til at ELSKE dit arbejde – eller gøre noget aktivt for, at du kan komme til det. For glæde er stærkt vanedannende. Det frigiver endorfiner i hjernen som giver dig lyst til at yde ekstra og glædes endnu mere, og når du trives på denne måde i dit arbejde, vil du automatisk vokse som menneske og opnå bedre resultater. Hvem står med ansvaret for arbejdsglæden? Ledelsen skal naturligvis skabe nogle rammer, hvor glæden kan få fat og udvikles, men det er os selv som personer, der vælger vores indstilling til arbejdet.

Dette foredrag om arbejdsglæde vil udfordre både ledelse og medarbejdere til at yde en ekstra indsats for at skabe den perfekte grobund for glæden på arbejdspladsen – for når medarbejderne trives og er glade, yder de bedre, og når du som person er glad, er du med til at løfte stemningen omkring dig.

Foredrag

Min livshistorie - Fra skravl til succes
Persontyper - Er du en Mickey Mouse eller en Anders And?
Arbejdsglæde